Cesk Freixas actuarà al 4t Mirador d’Estiu dels Guiamets

30/06/2021

Cesk Freixas actuarà al 4t Mirador d’Estiu dels Guiamets

El cantautor penedesenc Cesk Freixas actuarà el proper dissabte 10 de Juliol en el quart Mirador d’Estiu dels Guiamets. En el concert, Freixas hi presentarà el seu darrer treball, Memòria, el disc més representatiu de la seva trajectòria musical, on hi evoca tota la maduresa poètica i l’essència d’un so més càlid i proper, situant-lo com un dels principals artistes de la cançó d’autor del nostre país. 

 

Amb l’actuació de Cesk Freixas, el Mirador d’Estiu dels Guiamets arriba a la quarta edició d’aquest esdeveniment que es consolida com un dels actes culturals de referència al municipi. Alhora, vol ser un maridatge entre música, vi i paisatge, una combinació perfecta per apropar-nos a la cultura del Priorat i del nostre país. Els assistents podran gaudir de la música i el vi en un entorn únic com és el Mirador del Pantà dels Guiamets i les muntanyes de la Serra de Llaberia i Tivissa. 

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament dels Guiamets, organitzador de l’acte, aposta un any més per fer arribar la cultura al municipi amb noms representatius de l’escena catalana. Alhora, i en moments com l’actual, en el que el sector de la cultura està patint d’allò més a causa de la pandèmia de la COVID-19, el consistori es referma en la idea que la cultura és segura i essencial i que cal seguir gaudint-la, ja que sense cultura no hi ha país. En anteriors edicions hi han actuat Montse Castellà, Les Kol·lontai i Ginestà.

 

El concert tindrà lloc el 10 de juliol a les 19:30h i s’hi compliran totes les mesures de seguretat que marquin les autoritats sanitàries. Les entrades per al concert tenen un preu de 5€ i es poden reservar a través del correu electrònic guiametscultura@gmail.com o a les oficines municipals de l’Ajuntament dels Guiamets. L’aforament és limitat.